[us_logos type=”grid” columns=”3″ items=”%5B%7B%22image%22%3A%221147%22%7D%2C%7B%22image%22%3A%2234%22%7D%2C%7B%22image%22%3A%221148%22%7D%5D”]

SOGLASJE

  Če se strinjate, da vas po e-pošti obveščamo o pomembnih informacijah in dogodkih, izpolnite ta obrazec:

  Vrsta osebe*:

  S klikom na "Soglašam" dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti zgoraj navedene osebne podatke uporablja za komunikacijo z mano in jih obdeluje v skladu s Politiko varovanja osebnih podatkov v IRDO – Inštitutu za razvoj družbene odgovornosti.

  Soglašam z obveščanjem*:

  Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

  S klikom na "Soglašam" izjavljam, da sem seznanjen/-a z vsebino privolitve ter s pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (»pozabe«), pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora.

  Privolitev je dana za čas do preklica. Seznanjamo vas, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišete in da lahko odločitev o privolitvi kadar koli spremenite/prekličete s sporočilom na info@irdo.si ali se odjavite preko obrazca.

  V inštitutu IRDO spoštujemo zasebnost uporabnikov naših storitev, zato z vašimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno, spoštljivo, pazljivo in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Več informacij najdete v naši Politiki varovanja osebnih podatkov v IRDO – Inštitutu za razvoj družbene odgovornosti.

  Za vse informacije glede vaših osebnih podatkov se lahko kadar koli obrnete na nas, tako da pošljete sporočilo na e-naslov info@irdo.si.

  Upravljavec osebnih podatkov: IRDO – inštitut za razvoj družbene odgovornosti, Preradovičeva ulica 26, 2000 Maribor.