Vabimo vas na seminar za prijavo na razpis HORUS 2022 – Slovensko nagrado za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj in/ali certifikat Horus!

Razpis za nagrado in/ali certifikat HORUS 2022 – Slovensko nagrado za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj je odprt od 5. septembra do 31. oktobra 2022.
Seminar za prijavitelje bo v torek, 13. septembra 2022, od 9h do 11h online.

Spoštovani,

vljudno vas vabimo, da kandidirate za HORUS 2022 – Slovensko nagrado za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj in pridobite nagrado in/ali certifikat Horus 2022. 5.9.2022 je namreč IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti v sodelovanju s številnimi podpornimi partnerji objavil štirinajsti razpis za HORUS 2022 – Slovensko nagrado za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj. Letošnja novost je možnost pridobitve certifikata, ki ga podeljuje neodvisna komisija za certificiranje. Organizatorji k sodelovanju vabimo profitne in neprofitne osebe vseh velikosti, med njimi podjetja, zavode, neprofitne in druge organizacije, lokalne skupnosti, osebe javnega prava, novinarje in posameznike, ki delujejo družbeno odgovorno. Z nagrado in certifikatom HORUS organizatorji prepoznavamo, strokovno potrjujemo in nagrajujemo celovite pristope pravnih oseb in posameznikov k družbeni odgovornosti in trajnostnemu razvoju. Za prijavitelje bo 13. septembra pripravljen brezplačni seminar, prijave se zbirajo do 31. oktobra letos, nagrade pa bodo podeljene 9. decembra 2022.

Vabimo vas, da z našimi strokovnimi podlagami preverite vaše izvajanje družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja v praksi ter spoznate novosti, ki jih lahko učinkovito vključite v vaše poslovanje.

Vse prijavitelje in druge zainteresirane zato vabimo na

SEMINAR HORUS 2022

za prijavo na razpis za HORUS 2022 – Slovensko nagrado za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj ter certifikat, ki bo potekal v torek, 13. septembra 2022,  od 9. do 11. ure, ONLINE.

Zakaj se udeležiti brezplačnega seminarja?

Spoznali boste:

  • najboljše prakse slovenskih družbeno odgovornih podjetij – dosedanjih nagrajencev Horus (2009 – 2022),
  • kako učinkovito pristopiti k družbeno odgovornim aktivnostim v podjetju, zavodu na različnih področjih (zaposleni, okolje, dobavitelji in kupci, skupnost, vodenje), usklajeno s smernicami standarda za družbeno odgovornost ISO26000) in drugimi aktualnimi orodji na področju DO in TR,
  • novosti s področja družbene odgovornosti in razpis za nagrado in/ali certifikat HORUS 2022 ter kako se nanj prijaviti.

Na seminar vabimo predstavnike podjetij, zavodov in posameznike, ki bi želeli izboljšati strategijo družbene odgovornosti v svoji organizaciji, in tiste, ki imate namen kandidirati za nagrado Horus 2022 oz. pridobiti certifikat (ali oboje).

Slovenska in tuja uspešna podjetja se zavedajo, da so soodvisna od svojih zaposlenih, poslovnih partnerjev, okolja, skupnosti in dobrega vodenja. Ko imajo to usklajeno, dosegajo vrhunske rezultate. Tudi v Sloveniji je vse več podjetij, zavodov in organizacij, ki se zavedajo pomena družbene odgovornosti kot odgovornosti za svoje vplive na družbo, upoštevanje soodvisnosti in trud za celovitost ter uravnoteženega poslovanja na vseh ključnih področjih in funkcijah podjetja ali zavoda. Tem omogočamo, da se predstavijo s svojimi dobrimi praksami in da za takšno delovanje navdušijo tudi druge.

Organizator razpisa in seminarja je IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti v sodelovanju  s podpornimi partnerji projekta Horus 2022. Nagrado sofinancirajo prijavitelji ter Urad RS za mladino.

Prijave na seminar

Prosimo, registrirajte se vnaprej tukaj:  

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYkde2grjgoGdeo1fKhxAMlh7aCbn5ooI69

Po registraciji prejmete potrditveno e-pošto s pravim linkom na seminar.

Informacije o Horus 2022 razpisu najdete na spletnem mestu: www.horus.si. Prijave zbiramo do 31. 10. 2022! Člani organizatorjev in podpornih partnerjev projekta lahko uveljavljate 20 % popust!

Predstavitev posebnosti razpisa Horus 2022, pregled prijavnice in diskusija s potencialnimi prijavitelji na razpis bo potekala na seminarju 13.9.2022 od 9h-11h online.

Gradivo s seminarja najdete tukaj:

2022 HORUS_seminar 13.9.2022 OK 2

Individualno svetovanje za prijavitelje je možno po dogovoru z inštitutom IRDO. Za več informacij nas kontaktirajte: nagrada.horus@irdo.si.

Vljudno vabljeni!

mag. Anita Hrast,

direktorica inštituta IRDO,

l.r.

  mag. Natalie Cvikl Postružnik,

predsednica Strokovno-organizacijskega odbora Horus

l.r.